sverre hjørnevik_ Barn i bakken.jpg

Stedet barna og ungdommen vil elske

Sliter du med å få barna med på turer eller på hytta? Det blir det ikke et problem her! Med en leilighet på Vestlia Resort kan barna og ungdommen nyte helgene i alpinbakkene, i langrennssporet eller på fine sykkelstier og flotte fjellturer om sommeren og høsten. På sommeren finnes det utallige aktiviteter og leker de kan gjøre, som en tur i høydeparken, kjøre den 3 km lange ziplinen, kjøre downhill-sykkel, spille fotballgolf eller prøve pumptracken på sykkel. Vil de utfordre seg enda mer, er raftingen på Dagali, juving og rappellering opplevelser for livet. Hestesenteret ligger 10 min gangavstand fra leiligheten. Her leier du hest og kan dra på tur til fjells. Om vinteren kan de teste akebakkene ved hestesenteret, sykle fatbike på snøen, ta en tur med hundeslede og de tøffe huskyene, prøve kiting eller gå på truger i området. Mulighetene er mange.

eventyrbadet2.jpg

Gøy og praktisk på resortet

Kjeder de seg etter middagen, kan barna gå tørrskodd via parkeringshuset inn på Vestlia Resort. Her kan de spille bowling i hallen med 8 baner. Ta med badebukse og hopp i det store bassenget på Vestlia. Her har de boblebad og en 82-meter lang vannsklie som går fra 4. etasje ned til bassengområdet. Her inne finnes det også et 30 cm dypt basseng for barn fra 0 til 4 år. Vestlia har også en kinosal med 30 seter og et ungdomsrom med biljard, bordtennis, flipperspill og andre morsomme spill. For de yngre barna er det store lekelandet Vestlia har som en liten barnevakt. Her inne kan barna leke og kose seg i flere timer uten å kjede seg! De eldre barna (over 16 år) kan også nyte spa- og velværeavdelingen med behandlingsrom, relax-sone, basseng, boblebad og badstue. I fellesferier har vi også julenisser, leker for barna, konserter, magikere og andre gøyale overraskelser. Barna elsker også å leke i alle ganger og korridorer og her er det nok av steder hvor de kan sitte og snakke og leke.

 

highland.jpg

Sentrum

Geilo byr også på et sentrum fullt av butikker, kafeer og restauranter. Ta med barna og ungdommen inn til sentrum, shop litt, ta en lunsj og spaser tilbake til Vestlia.