Helårsdestinasjonen Geilo

 

Du finner ikke en bedre helårsdestinasjon enn Geilo! Geilo har et av de beste og bredeste helårstilbudene av alle fritidsdestinasjonene i Norge, sier Tom Myrseth, salgsansvarlig for utbygger Merkantilbygg AS.

 

Milevis med preparerte skiløyper fordelt over et fantastisk løypenett innover i fjellheimen, et fantastisk alpinanlegg med 18 skiheiser og 40 nedfarter på begge sider av dalen venter deg på Geilo. Nye og moderne skibusser kjører deg gratis mellom dalene. Geilo kan også by på eksotiske opplevelser som hundeslede på Ustedalsfjorden eller på vidda i april og mai måned, kiting for de tøffe, trugeturer og hva med kanefart før middagen?

Vi kan også by på topp stemning og god mat på steder som Vestlia Resort, Sofias Café & Bar og pizzeriaen på Highland Lodge. Glem for all del ikke at vi har et stabilt og godt innlandsklima med mange solværsdager og snøsikre forhold her på Geilo.

Vestlia byr på fantastiske omgivelser med utallige aktivitetsmuligheter hele året.

- Fjellet er aller best når været er godt – og det er det ofte på Geilo. Vi er heldige sammenlignet med en del andre destinasjoner, hvor værforholdene er langt mer ustabile.

 

Mye mer enn bare snø og ski

Mange forbinder Geilo med vintersportsaktiviteter og Geilo er kanskje den eldste skidestinasjonen av alle, men Geilo er veldig mye mer enn bare snø og ski, mener Myrseth. Geilo er den perfekte helårsdestinasjonen, sier han.

fjelltur.jpg

Fjellheimen byr på fantastiske muligheter også på sommeren og høsten

- Fjellheimen byr på fantastiske muligheter også på sommeren og høsten, enten du bare ønsker å nyte stillheten og naturen på en deilig fjelltur eller om du foretrekker jakt og fiske. Hva med rideturer, padling, rafting, juving, høyt og lavt høydepark, rappellering, sykling, runde golf eller kjøre den 1 km lange ziplinen i 70 km/t? Her finner du aktiviteter for enhver smak.

 

Fullt adrenalinkick i Vestlias downhillpark

Den spektakulære Vestliaparken er viden kjent blant sykkelentusiaster i Norge og har et spennende konsept for alle ferdighetsnivåer.

down_fp.jpg

Kulturopplevelser og shopping

I tillegg har du blant annet Langedrag som kan tilby mange spennende dyreattraksjoner og severdigheter for hele familien. Det tar ikke mer enn 45 minutter med bil fra Geilo til Langedrag.

I Geilo sentrum er det mange butikker og topp stemning, og nettopp det at du har en by med et mangfold av aktivitetsmuligheter, shopping og kulturtilbud rett i nærheten gjør Geilo til den komplette fritidsdestinasjonen, mener Myrseth.

 

- Trenger du et avbrekk fra fjellivet kan du kan gå på kino, shoppe, bowle, spise på gode restauranter, gå på kafé eller besøke et av de mange severdighetene i distriktet. Alt innen behagelig gang- eller kjøreavstand.

 

Les også: 20 walk in/out fordeler du får på Vestlia Resort. LINK TIL DEN ANDRE ARTIKELEN

 

Din egen fritidsleilighet på Vestlia Resort

I løpet av de siste 30 årene har Geilo blitt et av landets mest populære hytte- og vintersportsområder. Geilo med sitt nydelige fjellandskap, fantastiske løypenett og alpinanlegg har blitt en folkefavoritt. På Vestliasiden av dalen har det vært en stor utvikling og oppgradering. Det er i dette området at du nå kan sikre deg din egen leilighet.

 

Leilighetene på Vestlia Resort ligger i et fantastisk område med alle fasiliteter rett utenfor døra. Det er ski/gangavstand til skianlegget, hvor du finner skiutleie, flere gode spisesteder, lekeområder, barnevakt, og skiskole. Like ved leilighetene ligger Vestlia Resort med Geilos største basseng, 82 m lang vannsklie, lekeland, bowlinghall, flott spa- og velværelounge for voksne, kino, ungdomsrom, treningssenter og restaurant mm., forteller Myrseth.

 

Velg mellom et, to eller tre soverom

Du kan velge mellom lekre og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter på fra 45 – 90 kvm, alle med god standard og kvaliteter som terrasse/balkong, eikegulv, delikate, flislagte bad og moderne kjøkken i toppkvalitet med stenplate og integrerte hvitevarer fra Miele. Bygget har også parkeringskjeller med mulighet for ladestasjon for el-bil. Som beboer har du har også tilgang til treningsfasiliteter og basseng på hotellet.

 

Du kan velge mellom lekre og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter på fra 45 – 91 kvm

 

Det er utrolig deilig å kunne parkere bilen i garasjen og egentlig ikke trenge å se noe mer til den før du skal hjem igjen.

 

- Det er utrolig deilig å kunne parkere bilen i garasjen og egentlig ikke måtte trenge å se noe mer til den før du skal hjem igjen, sier Myrseth. Her bor du midt i smørøyet med ski/gangavstand til det meste.
 

Kontakt salgsansvarlig for mer informasjon

 

Det er enkelt å ta turen til fjells når du kan parkere bilen i garasjekjeller og ikke trenger å tenke på snømåking eller vedlikehold. (Bildet er ment som illustrasjon og kan avvike noe i forhold til endelig leveranse)

 

- Med en leilighet slipper du også å tenke på snømåking eller løpende vedlikehold som gjerne følger med en hytte. Her er det bare å nyte livet og de fantastiske omgivelsene, sier Myrseth.