EKSKLUSIVE LEILIGHETER MED UNIK BELIGGENHET VED VESTLIA RESORT - 19 SOLGT

Ønsker du en enklere hverdag i din egen fritid? Ingen snømåking når du kommer frem eller bruke søndagen på å vaske. Nå kan du få den optimale hyttefølelsen i en flott leilighet - uten alt hytteslit og vedlikehold. Nå selges 36 nye leiligheter vegg i vegg med Vestlia Resort, som har ALT av fasiliteter, som både du og barna vil elske. I tillegg bor du ski in/ski out til både alpinanlegg og langrennsløyper. Dette prosjektet vil ha en unik beliggenhet i dag og for fremtiden.

Med en leilighet på Vestlia Lodge kan du føle deg frigjort fra bekymringer og bare nyte livet. Det blir 2- til 5-roms leiligheter fra 44 til 118 m2 BRA med flott beliggenhet, ski in/out og kort vei til alt du ønsker deg på Vestlia Resort. Eget garasjehus under bygget med skiboder, smørebod og heis opp til leilighetenE, gjør at du kan gå tørrskodd fra bilen til leiligheten.

SE LEILIGHETENE PÅ LEILIGHETSVELGEREN. Leilighetene er estimert nøkkelferdige i februar 2019.

Geilo_Soverom_A4_web.jpg

Rom for bedre liv

I mange prosjekter må en som arkitekt og planlegger prioritere mellom ulike tomtekvaliteter - utsikt, nærhet, sol, skygge, forside, bakside, støy… Denne tomten og dette prosjektet har mange av de tomtekvaliteter en kan ønske seg - nærhet til hotellet med basseng, bowling, spa, afterski, lekeland, treningsenter, bakevarer mm, nærhet til skibakke, nærhet til skiløype, nærhet til golf, nærhet til natur og en enestående utsikt.  Dette er goder en må lete lenge etter for å finne maken til. Vi har valgt å bygge prosjektet rundt disse godene og bevisst søkt løsninger hvor alle beboerne skal få sin del av disse. 

Dette er gjort ved at prosjektet former «den tredje veggen» i Vestlias nye adkomsttun. Vi parallellforskyver leilighetsbyggene, slik at mange får vakker utsikt, og tilrettelegger for terrasser, som gjør at en både kan nyte utsikten og ikke minst solen fra de fleste leilighetene.

Byggene er tre etasjer høye med underliggende parkeringskjeller som har direkte heis og trapp til leilighetene. Parkeringskjelleren kan knyttes til eksisterende parkeringskjeller slik at en om ønskelig kan nå fasilitetene på Vestlia Resort tørrskodd.

Leilighetene varierer i størrelse fra 44 - 118 m2 BRA på 2- til 4/5-roms leiligheter. Leilighetene i 3. etasje går over 2 plan. De største leilighetene har terrasser mot sydvest og mot nordvest. 

SE LEILIGHETSVELGEREN FOR PLANLØSNINGER

fasade.jpg

Bo vegg i vegg med Vestlia Resort

Vestlia Resort fremstår som Geilos mest komplette ferieresorter med en fantastisk beliggenhet nederst i alpinbakken og rett ved langrennsløypene. Området er MEGET familie- og barnevennlig uten bråk på kveldene.

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell. Hotellet ble i 2006 nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og har en avslappet atmosfære. Resortet ble utvidet med 2 nye fløyer i 2015. Nytt badeland, bowlinghall med 8 baner, ny resepsjon og nytt parkeringsanlegg. I januar 2018 åpnet en helt ny fløy med restaurant, afterski og bar, ungdomsrom, kino og 60 nye rom.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter - 1000 m2 for kropp og sjel, et moderne konferansesenter, en hyggelig restaurant, en bar og en flott bankettsal, som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger. Barna kan vi glede med et av Norges råeste lekeland, bowlinghall og Eventyrbadet på hele 750 m2 med en 82-meter lang vannsklie!

VL_VR+samlet+illustrasjon.jpg
Basseng.jpg
Grete_i_sengen.jpg
spa.jpg

Ta fritiden til nye høyder

Leilighetenes meget attraktive plassering i hjertet av alle Geilos aktiviteter og opplevelser, ski in/out og kun et snøballkast fra Vestlia Resort gjør Vestlia Lodge til det perfekte ferieparadiset for deg som elsker fjellet, ekte norsk natur og fritid der du ikke trenger å tenke på noe annet enn å kose deg.

Dette gjør også leilighetene til populære utleie-enheter. Vestlia Resort alene har siden 2015 investert 300 millioner i resortet, og skianlegget har investert mange millioner kroner og har store planer de neste årene. Beliggenheten mellom Oslo og Bergen gjør Geilo til et meget attraktivt sted for både norske og utenlandske turister og belegget er meget høyt.

Alt dette er et bra utgangspunkt for gode leieinntekter og verdistigning i årene framover.

En leilighet på Vestlia Resort vil være en meget god investering nå og for kommende generasjoner. En leilighet her vil ta fritiden din til nye høyder uten vedlikehold, snømåking og bekymringer. Her skal man bare NYTE livet. Sett bilen i garasjen, la den stå helt til du skal hjem.

TOGET….tenk når du blir eldre og ikke ønsker å kjøre bil. Da er Geilo den eneste fjelldestinasjonen med toget rett i sentrum og ta bussen som kjører til Vestlia for 50 kr pp

NYT DE EKSLUSIVE FORDELENE AV Å BO VED VESTLIA RESORT

 • Utleie av leiligheten via personalet på Vestlia Resort. Leieinntekter estimeres til fra 100 000 til 200 000 kr i året avhengig av eget bruk.

 • Egen owners club - Fantastiske fordeler for eiere på Vestlia Lodge. Les mer HER.

 • Langsiktig eier som investerer i resortet, i Geilo og i nærområdet. Eier har investert og bygget ut Vestlia Resort for 300 millioner kroner de siste 3 årene. Nyt alle de godene og investeringene Vestlia Resort gjør nå og i fremtiden.

 • Kåret til Norges beste skiresort flere ganger

 • Stor bowlinghall med hele 8 baner og shuffleboard

 • Geilos største badeland med stort basseng, barnebasseng og boblebad, samt en 82 m lang vannsklie som går fra 4. etg og inn i badeland.

 • Geilos største lekeland

 • Prisbelønt og flott spa- og velværeavdeling for voksne med alt av ansikts- og kroppsbehandlinger.

 • Stort treningssenter med tilhørende spinning- og fitnessal med egen timeplan.

 • Stort ungdomsrom med aktiviteter og spill kommer i 2019

 • Stor og flott bar og lounge med eget bakeri

 • Ny restaurant kjent for god mat. Kjekt å ha i nærheten når man vil spise ute.

 • Konserter, underholdning og barneprogrammer i ferier

 • Geilos største og nyeste kurs- og konferansesenter med kapasitet til 700 mennesker

Geilo hele året!

Geilo har en unik beliggenhet mellom to nasjonalparker, Hardangervidda og Hallingskarvet, med alt det innebærer av muligheter for utflukter og naturopplevelser året rundt. På vinterstid kryr det av aktiviteter på Geilo. Her kan man benytte seg av de flotte alpinbakkene og 550 km med langrennsspor og på sommerstid er mulighetene mange.

sverre hjørnevik_ Barn i bakken.jpg

Alpint

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 39 nedfarter og fire terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere og snowboardere. Her er parker og arenaer tilpasset alle nivåer. Flere kule barnebakker og -skiparker finner dere rett ved Vestlia Lodge.

Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig.

Langrennsparadiset Geilo

Langrenn er stort på Geilo. Her lærer barna å gå på ski så snart de kan gå, og når de første skiløypene er klare i oktober eller november står folk nesten i kø for å komme seg ut på ski.

Blant flotte høyfjellsløyper og koselige løyper i skjermet skogsterreng finner du garantert din favoritt. Her venter mer enn 550 km med langrennsløyper. Løypene prepareres fra høst til vår og holder høy kvalitet.

Legg ut på tur over gnistrende hvite vidder, eller prøv den populære løypa rundt Ustedalsfjorden.

 

langrenn2.jpg
iStock-175546614.jpg

Fjellturer og stier

Ta beina fatt og opplev høyfjellets fantastiske sjarm.

Geilo er et lett tilgjengelig utgangspunkt for vandring i fjellet, enten du vil gå rett fra sentrum, kjøre eller ta toget for å starte turen midt i fjellheimen. Ta en kort ettermiddagstur ved å ta stolheisen opp til Nasjonalparkutsikten eller gå over Hardangervidda over til Vestlandet. 

Den Norske Turistforening har et nett av merkede stier på kryss av tvers av fjellet. Stiene følger i hovedsak høydedragene, slik at man har god utsikt hele veien. Se interaktive kart på Ut.no

Sommeraktiviteter kun 50 meter unna

 • Høyt og lavt-høydepark for voksne og egen for barn

 • Bike park

 • Pumptrack (sykkelløype)

 • Downhill-løyper

 • Leker og trampoliner

 • Fatbike

 • Hundeslede

 • Hestesenter

 • Ustedalsfjorden rett nedenfor

 • 9-hulls fotballgolf

 • 9-hulls golfbane

zipline.jpg
 

Meld interesse og få tilsendt prospekt og prisliste. Leilighetene er nøkkelferdig i februar 2019.

Navn *
Navn