Vestlia Lodge Leilighetsbygg 3D nr 21 140318[1].png

ROM FOR BEDRE LIV

I mange prosjekter må en som arkitekt og planlegger prioritere mellom ulike tomtekvaliteter - utsikt, nærhet, sol, skygge, forside, bakside, støy …

Denne tomten og dette prosjektet har mange tomtekvaliteter en kan ønske seg - nærhet til hotellet, nærhet til skibakke, nærhet til skiløype, nærhet til golf, nærhet til natur og en enestående utsikt.  Dette er goder en må lete lenge etter for å finne maken til. Vi har valgt å bygge prosjektet rundt disse godene og bevisst søkt løsninger hvor alle beboerne skal få sin del av disse. Dette er gjort ved at prosjektet former «den tredje veggen» i Vestlia Resorts nye adkomsttun. Vi parallellforskyver leilighetsbyggene slik at flest mulig får vakker utsikt, og tilrettelegger for terrasser som gjør at en både kan nyte utsikten og ikke minst solen fra de fleste leilighetene.

Byggene er tre etasjer høye med underliggende parkeringskjeller med direkte heis og trapp til leilighetene. Parkeringskjelleren kan knyttes til hotellets eksisterende parkeringskjeller slik at en om ønskelig kan nå fasilitetene på Vestlia Resort tørrskodd.

Hvert bygg får 6 leiligheter i hver etasje. Gavlene i bygget har store vindusflater vendt mot sol og utsikt. De fleste leilighetene er organisert slik at stue og kjøkken ligger mot gavlen med utgang til terrasser.

Leilighetene varierer i størrelse fra 43 - 118 m2 på 2- til 4/5-roms leiligheter. Ønsker du leilighet fra 100 opptil 150 m2 kan vi bygge sammen 2 leiligheter. I 3. etasje utnyttes mønetaket fullt ut slik at en får høye skråtak i leilighetene. De største leilighetene har to terrasser, både mot syd-øst og sydvest, med et stort takoppløft i langveggen.

Hilsen salgsansvarlig for utbygger i Merkantilbygg AS og Vestlia Resort, Tom Myrseth
E-post Tm@merkantilbygg.no
Tlf 913 65 230