Foto: Pål Harald Uthus

Foto: Pål Harald Uthus

 

Hyttedrømmen på Geilo

Elisabeth har ikke angret et sekund på at hun og mannen kjøpte leiligheten på
Vestlia Lodge. Hun elsker å tilbringe tid her, og bruker den like mye sommerstid
som vinterstid. De siste årene har forholdene på vinteren vært fantastiske.

 

Naturen kommer tett på, og det er helt vidunderlig

Elisabeth og mannen valgte leiligheten på Vestlia Lodge fordi den ligger attraktivt til ved Geilos skiløyper, alpinbakker, ski in/out og kun et snøballkast fra Vestlia Resort som gjør det til det perfekte ferieparadiset for oss som elsker fjellet, ekte norsk natur og fritid der vi ikke trenger å tenke på noe annet enn å kose oss med familie
og venner.

ParSki_low.jpg

Mange tenker kanskje at interiøret på hytta ikke er like nøye som hjemme, der tenker Elisabeth tvert imot. Hun slapper faktisk mer av der enn hjemme. – Det er viktig at løsningene i leiligheten skal fungere for vårt behov og bruk. Interiøret er stilrent, lekkert og hjemmekoselig. Du får allikavel hyttefølelsen selvom det er en leilighet. Kjøkkenet ligger i et stort allrom som består av spiseplass og stue. Allrommet er stort og åpent, fylt med dagslys. Her er det komfortabelt og god plass til alle som kommer på besøk, både familie, venner og treningspartnere.

Foto: Pål Harald Uthus

Foto: Pål Harald Uthus

Vi ønsket oss noe annerledes

Barna elsker og være her, når de ikke er i skibakken eller i langrennsløypene, løper de tørrskodd over til Vestlia Resort og koser seg i bassenget, lekerommet, bowlingen eller noen av de andre tilbudene Vestlia Resort har å by på. Elisabeth innrømmer at hun titt og stadig har tatt seg en tur innom Vestlia Spa og unnet seg litt massasje etter noen lange turer i løypa. Hvilken luksus!

Merkantilbygg_Vestlia_Eksteri%C3%B8r_v6.jpg
Fra Vestlia Lodge kan du gå tørrskodd over til Vestlia Resort.

Fra Vestlia Lodge kan du gå tørrskodd over til Vestlia Resort.

iStock-501030089.jpg

Ferie på skinner

Elisabeth og mannen har bevisst valgt Geilo som destinasjon. Vi har investert i fremtiden med tanke på å komme oss til og fra «hytta» raskest mulig. For i 2021 bygger nemlig Ringeriksbanen om, det vil da si at reisetiden vil bli betydelig kortere, fra Oslo vil det kun ta 2 timer og 15 min. Og fra Bergen vil det ta ca. 2 timer og 30 min. Vi ser for oss at vi skal slippe å sitte i kø oppover til fjellet hver helg, vi pakker en liten bag, hopper på toget og er fremme i god tid til middag.