EKSKLUSIVE LEILIGHETER MED UNIK BELIGGENHET VED VESTLIA RESORT - 20 SOLGT

Ønsker du en enklere hverdag i din egen fritid? Ingen snømåking når du kommer frem eller bruke søndagen på å vaske. Nå kan du få den optimale hyttefølelsen i en flott leilighet - uten alt hytteslit og vedlikehold. Nå selges 36 nye leiligheter vegg i vegg med Vestlia Resort, som har ALT av fasiliteter, som både du og barna vil elske. I tillegg bor du ski in/ski out til både alpinanlegg og langrennsløyper. Dette prosjektet vil ha en unik beliggenhet i dag og for fremtiden.

Med en leilighet på Vestlia Lodge kan du føle deg frigjort fra bekymringer og bare nyte livet. Det blir 2- til 5-roms leiligheter fra 44 til 118 m2 BRA med flott beliggenhet, ski in/out og kort vei til alt du ønsker deg på Vestlia Resort. Eget garasjehus under bygget med skiboder, smørebod og heis opp til leilighetene, gjør at du kan gå tørrskodd fra bilen til leiligheten.

Se leilighetene på leilighetsvelgeren og på 3D turen under. Her ser du også møbelpakken man kan kjøpe. Leilighetene er estimert nøkkelferdige i mars 2019.

4-roms leilighet på 85 m2

4-romsleilighet på 90 m2

3-roms leilighet på 65 m2