Geilo_Stue_vinkel_II_kveld_A4.jpg
 

Hyttedrøm på Geilo uten snømåking.

Tore har ikke angret et sekund på at han og kona kjøpte leiligheten på Vestlia Lodge.
Han elsker å tilbringe tid her, og bruker den like mye sommerstid som vinterstid.
– De siste årene har snøforholdene på vinteren vært fantastiske, og da er det godt
at man slipper å måke, sier Tore.

 

Naturen kommer tett på, og det er helt vidunderlig.

Tore og kona valgte leiligheten på Vestlia Lodge fordi den ligger attraktivt til ved Geilos skiløyper, alpinbakker, ski in/out og kun et snøballkast fra Vestlia Resort som gjør det til det perfekte ferieparadiset for oss som elsker fjellet, fiske, ekte norsk natur og fritid der vi ikke trenger å tenke på noe annet enn å være med familie og venner.

ParSki_low.jpg

Både Tore og kona falt for interiøret som er stilrent, lekkert og hjemmekoselig. Du får allikavel hyttefølelsen selvom det er en leilighet. Det er viktig for dem begge at løsningene i leiligheten skal fungere for deres behov og bruk. Kjøkkenet ligger i et stort allrom som består av spiseplass og stue. Allrommet er stort og åpent, fylt med dagslys. Her er det komfortabelt og god plass til alle som kommer på besøk, både familie, venner og treningspartnere.

Foto: Pål Harald Uthus

Foto: Pål Harald Uthus

Vi ønsket oss noe annerledes

Barna har nesten blitt voksne, men de elsker fortsatt og være her, når de ikke er i skibakken eller i langrennsløypene, løper de tørrskodd over til Vestlia Resort og koser seg på Vestlia Spa, i trimrommet, på bowlingen eller noen av de andre tilbudene Vestlia Resort har å by på. Tore innrømmer at han titt og stadig tar seg turen innom restauranten på Vestlia Resort og unner seg litt ekstra god mat og vin fra den velfylte vinkjelleren etter noen lange turer i løypa. I helgene er det ofte live musikk og underholdning. – Perfekt for en livsnyter som meg, sier Tore.

Merkantilbygg_Vestlia_Eksteri%C3%B8r_v6.jpg
Fra Vestlia Lodge kan du gå tørrskodd over til Vestlia Resort.

Fra Vestlia Lodge kan du gå tørrskodd over til Vestlia Resort.

iStock-501030089.jpg

Ferie på skinner

Tore og kona har bevisst valgt Geilo som destinasjon. Vi har investert i fremtiden med tanke på å komme oss til og fra «hytta» raskest mulig. For i 2021 bygger nemlig Ringeriksbanen om, det vil da si at reisetiden vil bli betydelig kortere, fra Oslo vil det kun ta 2 timer og 15 min. Og fra Bergen vil det ta ca. 2 timer og 30 min. Vi ser for oss at vi skal slippe å sitte i kø oppover til fjellet hver helg, vi pakker en liten bag, hopper på toget og er fremme i god tid til middag.